Congrats mr CooperIdag fyller en av mina största förebilder- Alice Cooper - år. Ingen dålig ålder heller, 63 år! Och ändå är han fortfarande på topp och turnerar och skriver musik. Imponerande, är allt jag har att säga.

Idag blir det nog en hel del lyssnande på mannen i frågas musik. Jag satte även ihop en ca två timmar lång spellista i spotify med några av mina favoritlåtar (några var det, ja). Listan hittar ni här. Det finns även en väldigt intressant hyllningsskiva till herr Cooper under namnet A Tribute to Alice Cooper. Skivan innehåller covers av andra välkända artister (exempelvis Ronnie James Dio, Dee Snider och Vince Neil och Mick Mars för att bara nämna några), och vissa av dem låter riktigt bra. Ge skivan en genomlyssning eller två.

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (publiceras inte)

URL:

Kommentar:

Trackback

Katsu Jag går under pseudonymen Katsu, är 20 år gammal och kommer från Skåne men bor för närvarande i Uppsala där jag pluggar. Mina intressen involverar bland annat metal (och lite andra musikaliska genrer), fotografi, språk och spel. Detta lär dyka upp här och var i bloggen.
Det bästa sättet att känna igen mig är på min frisyr. Stort och spretigt - och svart, förstås.


bloglovin

RSS 2.0