Forsaken World


Förutom att plugga som en idiot till en kommande tenta är detta vad jag sysslat med de senaste dagarna. Renta kallade det "WoW för den som inte vill betala", och jag kan inte göra annat än att hålla med, haha! Väldigt roligt är det i alla fall - det var länge sen ett MMORPG var så här kul.

Och just det, titta vad jag läste idag. Ni kan ju räkna med att jag vet vad jag ska göra den fjärde juli... ;)

Materiell lyckaDe är perfekta! Dock har det blivit ett problem med de andra två Mötleygrejerna jag beställt och frågan är om jag inte kommer att avbeställa dem... Är inte så sugen på att krångla till det när jag nu har så mycket att göra.

Jag lever! Typ.

Kikar in här för att meddela att jag inte är död - även om jag nästan känner mig lite sådan nu. Har fullt upp med studierna och en fet och nervig tenta nästa onsdag som jag plöjer igenom material till för fullt. Sen får vi inte glömma walesiskan heller som också måste göras... Phew, det ska verkligen bli skönt när detta är över. Jag blir inte så värst sugen på att sitta instängd och plugga om dagarna när solen strålar och snön smälter. Nu kan man ju äntligen gå ut...

Psycho


Meh, tyvärr bestämde sig Mötley för att hålla sig inom USA till sommaren. Trist, men jag antar att det kommer fler chanser. De som gillar thrash är nog däremot jäkligt glada idag då det annonserats att The Big 4 (Metallica, Slayer, Anthrax & Megadeth) kommer till Göteborg - Ullevi den 3:e juli (med andra ord två dagar efter Maiden, jösses). Själv kommer jag inte gå av den enkla anledningen att jag inte är så förtjust i thrash - det enda bandet jag lyssnar lite grand på är Anthrax.

För övrigt fick jag tummen ur ikväll och kollade på Hitchcock's klassiker "Psycho" från 1960... Riktigt bra film måste jag säga - med många intressanta vändningar och ett ganska oförutsägbart slut. Åtminstone tyckte jag det - höjde rejält på ögonbrynen de sista tio minutrarna. Rekommenderar den verkligen, det är en film man bör se någon gång under sin livstid.


Trots att filmen har 50 år på nacken är den ritigt obehaglig.

Nyheter från Cooper och Mötley


Jag är så upprymd att jag nästan kissar på mig. Eller ja, kanske inte. Men ni fattar. (Källa)

DESSUTOM...

Källa: Nikki Sixx' twitter.
Två favoritband är på G, jag blir tokig av upprymdhet!

Vilken dag.

Mars

Då var det mars - första vårmånaden och det börjar väl så smått att kännas lite vårigt här uppe. Nu ligger temperaturen kring 0-strecket och inte -20 som för någon vecka sen...

Hur som helst så finns det nya recensioner att läsa på WeRock. Jag har recenserat Turisas nya "Stand up and Fight" - en riktigt härlig skiva! Skrev också om Cruachans "Blood on the Black Robe", men eftersom den inte ges ut förrän i april så får den recensionen vänta lite med sin publicering.

För övrigt börjar jag känna att det drar ihop sig till tentatider... Usch.


Katsu Jag går under pseudonymen Katsu, är 20 år gammal och kommer från Skåne men bor för närvarande i Uppsala där jag pluggar. Mina intressen involverar bland annat metal (och lite andra musikaliska genrer), fotografi, språk och spel. Detta lär dyka upp här och var i bloggen.
Det bästa sättet att känna igen mig är på min frisyr. Stort och spretigt - och svart, förstås.


bloglovin

RSS 2.0